قیمت ویزای تایوان
خدمات VFS
تور ارزان کانادا
تشک طبی
نمایندگی تفال در تهران
خرید اتو بخار تفال
زودپز برقی تفال
خرید توتون پیپ
مرکز خرید پیپ در تهران
خرید بک لینک
قیمت تشک رویا
مسافرت به كانادا تجهيزات فست فود و راه اندازي فست فود
درباره من
موضوعات
    موضوعي ثبت نشده است
نويسندگان
برچسب ها
عضویت در خبرنامه
    عضویت لغو عضویت

ورود اعضا
    نام کاربری :
    پسورد :

عضویت در سایت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :

نويسنده :alipour
تاريخ: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ ساعت: ۰۶:۰۷:۱۳



البرتا 
ساسكاچوان 
مانيتوبا 
نوواسكوشيا 
پرينس ادوارد ايلند مسافرت به كانادا از شيوه فاميل مي توانيد يك عدد از قوم و قبيله هاي خود را كه ازطرف سازمان مسافرت به كانادا مجاز اعلام گرديده به تيتر مقيم به كانادا دعوت نماييد . 
افرادي كه تضمين كننده عضو خانواده مي شوند در برخي تايم ها 3 سال وبعضي وقت ها تا 10 سال با مسئوليت تمام مخارج آن شخص خواهند بود . 
افراد مجاز فاميل: همسر 

مهاجرت به كانادا
والدين - بابا و مادر فرزندان - فرزند خوانده خواهر و برادر كه والدين خود را از دست داده اند . 
شما مي توانيد يك شخص را بعنوان قوم و قبيله به كانادا بياوريد به شرط اينكه خويشان ديگري (عمه ، عمووافراد ذكر شده دربالا ) نداشته باشيد . 
تقاضاي عمل در كانادا شما مي توانيد بعنوان يك خدمتكار غير دايم براي هجرت به كانادا مبادرت كرده و در كانادا مشغول كار شويد . براي انجام اين كار شما احتياج به استخدام در يك كمپاني كانادائي داريد . 
اين استخدام مي بايست از طرف سازمان خدمات كانادا مورد تائيد قرار گيرد, پس از اين تاييد ميتوان از روش سازمان سفر تقاضاي اذن فعاليت نماييد . 
شركتهاي معتبر عضو بانك داده ها ويزا و مسافرت ويزاكاران درپيدا كردن كمپاني و دريافت كردن تائيديه از اداره خدمات كانادا وگرفتن اجازه كار ازمهاجرت كانادا به شما خدمات خواهند اعطا كرد . 
پرستار سرخانه با برنامه پرستار سرخانه شما مي توانيد از طريق پرستاري كودكان و اشخاص كهنسال براي اقامت دايم در كانادا مبادرت فرماييد براي انجام اين عمل احتياج به استخدام از طرف يك خانواده داريد . 
موقعيت ضروري براي استخدام اين ميباشد كه شما داراي ديپلم متوسطه ومعلومات لازمه در فن مربوطه بوده و بطور دائم به بازه يك سال در ظرف سه سال قبل كار كرده باشيد يا اين كه بمدت شش ماه در همين رشته در موسسه اي آموزش ديده باشيد . 
و همينطورمايل باشيد كه بمدت دو سال در خانواده اي كه به شما دستمزد و محل و مزايا مي دهد زندگي فرمائيد و در فن خويش در منزل درگير بكار باشيد . 
زبان انگليسي شما بايستي باندازه اي باشد كه بتوانيد بطور غير وابسته كاركشته به سازمان خود باشيد, پس از پايان اين دو سال شما مي توانيد تقاضاي اقامت دائم كرده واگر تخلفي نكرده باشيد تقريباً بطور خويش عمل مقيم شويد . 
برنامه سفر والدين، پدربزرگ ها و مامان گرانقدر ها به كانادا در سال 2017 از تاريخ 4 ژانويه سال قبل اين برنامه فراوان پرطرفدار، بازگشايي شد و قرار ميباشد در سال 2017 نيز ادامه داشته باشد . تحت اين برنامه والدين، پدربزرگ ها و مادربزرگ هاي شهروندان و افراد مقيم كانادا واجد وضعيت اقامت دايم كانادا مي باشند . 
سفر از طريق ازدواج همان طور كه مي بينيد در ضابطه مهاجرت كانادا "رسيدن خانواده‌ها به هم” فراتر از ساير روش‌ها معرفي گرديده است . در واقع اين فقط روشي مي‌باشد كه تا بوده وجود داشته و در آتي نيز بعيد به لحاظ مي برسد از نوشته قانون حذف شود . اهميت اين منش آن قدر بسيار هست كه در ماده 2 به عبارتي ضابطه به عنوان يكي از اهداف تصويب قانون مهاجرت كانادا معرفي گرديده است . واضح است كه يكي از موادسازنده اساسي خانواده و ممكن است حياتي ترين عنصر آن، همسر ميباشد و به همين دليل پيش‌بيني‌هاي واجب براي مسافرت همسران افرادي كه ساكن كانادا (مقيم دائم يا اين كه شهروند) هستند به فعاليت آمده ميباشد . 

موضوع:
برچسب‌ها: مهاجرت به كانادا، مهاجرت،

نظرات (0)
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]